Hamer: het boek is verkrijgbaar!

Hamer: het is gepubliceerd!

31 mei was het zover: de officiële publicatie van Hamer.

Hamer_4 boeken_c

Hamer is een misdaadroman waar mannen in een dodelijk spel om macht verbonden blijken door hun verleden, door een jonge vrouw.

De uitgever is Jitske Kingma van uitgeverij Elikser. Hamer is verkrijgbaar onder ISBN 978-90-8954-640-1 en verkrijgbaar via hun website http://webshop.elikser.nl/spannende-boeken/hamer.html, de reguliere boekhandel of andere reguliere webwinkels die boeken verkopen.

Boekpresentatie

En dan is het moment om te verdelen hoe het zo gekomen is:

Schrijven Kees van Wouw vertelt hoe het boek tot stand gekomen is

Schrijven Kees van Wouw vertelt hoe het boek tot stand gekomen is

dat schrijven!

En waar gaat het boek over? Een korte omschrijving

Als Patrick zijn reistas en -koffer voor de deur van zijn woning ziet staan weet hij dat die dag naast zijn bedrijf ook zijn huwelijk failliet is verklaard. Kort daarna wordt de curator op gruwelijke wijze vermoord. Patrick is de enige verdachte. Tijdens de politieverhoren beseft hij dat het geen toeval is. Zijn bedrijf is moedwillig om zeep geholpen en iemand probeert hem voor de moord op te laten draaien. De politie moet hem laten gaan.

Patrick probeert zijn leven weer op te bouwen en de relatie met zijn vrouw te herstellen. Ondertussen zoekt hij naar wie er achter het faillissement van zijn bedrijf zitten. Hij stuit op mannen die gedreven door macht geen middel schuwen. Dan blijken ze verbonden door hun verleden, door een weddenschap, door een jonge vrouw.

En dan signeren!

IMG_3527_c

 

 

 

 

 

 

Het is soms hard werkenFoto van Boekpresentatie 31 mei 2014_Linda Holst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar vooral heel erg leuk!_SAM5459

Be Sociable, Share!

One comment

  • Marjolein de Rijk

    Wat een bijzondere belevenis was de Boek presentatie. Ik ben meteen begonnen in het boek en vind het moeilijk om hem weg te leggen voor alle dagelijkse verplichtingen. Kan niet wachten hoe het verder gaat. Bedankt voor dit fantastische cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *