‘Letters to Kurt’; Cobain herleeft

‘Letters to Kurt’; Kurt Cobain herleeft in rauwe, dichterlijke proza.

Dit debuut van Eric Erlandson, een vriend van Kurt, wordt in april door de New Yorkse uitgever Akahic Books uitgegeven. Eric vormde samen met Cortney Love de rock band Hole. Daarin was hij tekstschrijver, zanger en lead gitarist.

“Nearly two decades after the death of Kurt Cobain, a friend and fellow musician not only continues to mourn his suicide, but also rages against the culture that he holds responsible. These 52 ‘letters’ . . . combine the subject matter of the Byrds’ ‘So You Wanna Be a Rock and Roll Star’ with the fury of Allen Ginsberg’s Howl . . . A catharsis for the writer and perhaps for the reader as well.”
Kirkus Reviews

Voor de liefhebbers van Nirvana, Hole en rock and roll.

Er is ook een limited edition verkrijgbaar.

http://www.akashicbooks.com/letterstokurt.htm

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *